Background Image

O nama

Screenshot

Tepih servis Amigo Wash

Odavno smo shvatili da pranje tepiha, nameštaja ili automobila nije posao koji treba da obavljamo sami četkom i džakom od paprike, jer su tu iskusni profesionalci, moderno opremljeni i vešti u svom poslu. Pranje svih ovih stvari čak više nije problem ni u zimskim uslovima, ako znamo kome da se obratimo. Ako ste u potrazi za pouzdanom i kvalitetnom uslugom koja Vas neće koštati čitavo bogatstvo, prava adresa za Vas je Amigo Wash tepih servis.

Tepih servis Amigo Wash nalazi se u Novom Sadu i već nekoliko godina uspešno ispunjava zahteve i najzahtevnijih klijenata. Uflekana sedišta automobila, prljavi tepisi puni neprijatnih mirisa, dugo korišćeni mebl komadi nameštaja.. sve to može da bude Vaša prošlost, a ne svakodnevica koja Vas iscrpljuje.

OBRATITE SE PROFESIONALCIMA

U zavisnosti od materijala od kojeg su izrađeni Vaši tepisi, itisoni ili nameštaj, koristimo različite tehnike i sredstva za pranje. Vaš osvežen nameštaj ili tepih leti će se osušiti u posebnim prostorijama, ali na svežem vazduhu, dok smo za zimske uslove obezbedili i specijalne komore za sušenje.

U svakodnevnom radu koristimo samo vrhunsku opremu i profesionalne deterdžente koji su ekološki, odnosno neškodljivi kako za ljude i životinje, tako i za životnu sredinu.

Screenshot

dezinfekcija, dubinsko pranje i sušenje svih vrsta tepiha i itisona

dubinsko pranje nameštaja

dubinsko pranje auto sedišta

uklanjanje fleka i neprijatnih mirisa

pranje mebliranog nameštaja

dubinsko pranje kompletne unutrašnjosti automobila (sedišta i tapacirunga)

Zadovoljni klijenti

Pic

"Ubedljivo najbolji tepih servis u Novom Sadu, Sve preporuke od porodice Petrović"

Marija Petrović
Pic

"Moj auto nije bio nikad čistiji, sve pohvale za Amigo Wash!"

Marko Nikolić
Pic

"Konačno tepih čist! Dok moja deca porastu moraću često da posećujem tepih servis Amigo Wash.. :)"

Jelica Sretenović

Kvalitetnu i pouzdanu uslugu Amigo Wash tepih servisa dobićete po ceni od svega 160 din/m2, a bez dodatnih troškova doći ćemo po Vaš tepih i vratiti Vam ga u najkraćem roku suvog i čistog.

Vi ste uvek na prvom, ali Vaši tepisi neka budu na pravom mestu!

kontaktirajte nas